Karvan Dance

Velkommen til Karvan

Catering

Karvan Dance har gleden av å presentere indisk mat etter selskap, kick off, firmakvelder eller kurs.

Indisk matkultur fra de forskjellige kulturene. Felles for de fleste typer indisk mat er bruken av sauser som er smaksatt med sterke og / eller søte krydder.

Hovedingrediensen i nordindisk mat er hvete, mens ris brukes i sørindisk og bengalsk mat. Minst fem dusin forskjellige belgfrukter brukes, mest bønner og linser. Viktige krydder er chili, svart sennepsgran, karve, gurkemeie, bukkehornkløver, ingefær og koriander. I søte retter brukes kardemomme, kanel, muskat og rosenessens.

  • Forretter
    • Chicken-Apricot Seekh Kababs
    • Samosa
    • Pakaroa
    • Chutneys i forskjellige smaker, alt fra mango, mynter og mye mer
    • Raita
  • Hovedretter
    • Tandoor-Grilled lamb chops, spicy potatoes, sweet and sour pear chutney
    • Matar paneer (Indian cheese, tomato onion sauce, green peas)
    • Tandoori Chicken, crispy okra, tomato chutney
    • Daily Tandoori fish and coconut rice
    • Palak paneer
    • Mix sabji
    • Dal Makhni
  • Desserter
    • Pistachio Kulfi
    • Candied pistachio
    • Falooda noodles
    • Kheer
    • Mithai
    • Mango Panna Cotta
    • Mango passion fruit sauce
    • Mango chips
  • Sider
    • Crispy okra Salad –
    • Saw (paneer or mushroom)
    • Vegetarian / chicken samosa
    • Drop Makhani
    • Butter Chicken (Tikka Masala)
    • Naan / Roti
    • pakora
    • Papadam, Various delicious chutney & chilli pickle

Send hvis indisk sterk / middels / mild styrke er ønsket.
Nyt favoritter fra menyen vår som leveres til hjemmet eller virksomheten din. Vi tar levering på hverdager og helger etter bestilling.