Karvan Dance

Velkommen til Karvan

Booking

Karvan Dance gir Bollywood underholdning for bryllup, fester, utdrikningslag, bedrifts- og sosiale arrangementer.

Medlem av:

 • NORSK Dansekunstnere i Norge – NoDA
 • International Theatre Institute (ITI)
 • Nordisk fungerende råd (NSR)
 • Federation International Des Actors (FIA)

Dance Show

Karvan Dance har en omfattende merittliste av alt fra TV-opptredener, konserter, modelloppdrag, musikkvideoer og koreografi

Vi representerer showene våre med alt fra Bollywood, Bhangra, Kathak, dhol og mye mer. Våre forestillinger er i blendende kostymer og smykker i Bollywood-stil og er den perfekte underholdningen for ditt arrangement. Alle forestillinger er skreddersydd til ditt arrangement, fra Bollywood-kabaret, til Bollywood-bryllupsforestillinger eller Bollywood-klassiker. Vi kan tilby alt fra soloopptredener til store gruppestykker. Alle rutiner er koreografert nøye for scenen, og hver forestilling er laget for å dekke din anledning. La oss møte dine behov, og vi setter sammen et show som du kan huske!

Bollywood Theme Event

Verksted

Karvan tilbyr workshops for skoler, kunst og samfunn baserte organisasjoner. Kurset kan inneholde innføring av indisk dans skritt for skritt, jobber med bevegelse, kropp positurer, justering, teamarbeid, ansiktsuttrykk, læring bestemte indisk dans gester, indisk dans vokabular, historie indisk dans, kort rutiner, bygge opp en forestilling stykke rett gjennom å fullføre fullstendig koreografert rutiner.

Workshop

Lokalutleie Oslo

Arrangementer hvor det er arrangement / seminar med kontinental mat / halal / indisk tapas

Dagspakkepris er rommet på dagtid, lunsj + 2 pauser og gratis tilgang til kaffe / vann / te. Pris på arrangementer der lunsjbuffet er aktuelt. Da vil vi sørge for også å ha indiske retter i buffeen. Ta kontakt for et hyggelig tilbud.

Fotografering

Dhol

Vi representerer dholi / dholwala for bryllup, shaddi, mehndi og mye mer. Karvan Dance har erfaringer fra små til store konserter til og med fra TV-opptredener.

Våre dholis-kostymer spenner fra fargerike punjabi-klær til blendende kostymer i Bollywood-stil – skreddersydd til underholdningen til ditt arrangement. Region Oslo og Akershus – La oss møte dine behov og vi vil sette sammen et show som du kan huske!

Pris:

 • 3000Kr- 30 min.
 • 4000Kr- 60 min
 • SUPER TILBUD 9500, – Dhol + DJ

Fest & DJ

Vi representerer Dj for bryllup, shaddi, mehndi, bursdag og mye mer.  

Karvan Dance har erfaringer fra små til store konserter til og med fra TV-opptredener. Våre DJs kostymer spenner fra fargerike Punjabi-klær til blendende kostymer i Bollywood-stil. muligens vestlige antrekk – tilpasset underholdningen for ditt arrangement.

 • Prisene
  • 6500, – 5 timer
  • 7500, – 6 timer
  • SUPER TILBUD 9500, – Dhol + DJ
 • Bursdagsfester
  • Barns bursdager er veldig populære. Barn kan danse, se på film, spise kake og kose seg i lokalene sine. Eller hva med en annen dag for de ansatte på jobben? Dansing er en fin måte å utfordre deg selv, lære å samarbeide + ha det gøy.

Første bryllupsdans

Karvan har spesialisert seg på den første dansen for brudepar som ønsker å forberede seg på sin spesielle bryllupsdag. Vi er stolte av å skape den perfekte første dansopplevelsen.  

En koreografert første dans gir et personlig preg på den store dagen, og den vil forbløffe bryllupsgjestene dine, spesielt hvis du holder det hemmelig! Hvis tanken på å danse foran hele familien og vennene dine gir deg hjerteslag, er den første dansetimen definitivt for deg. I stedet for å blande seg i sirkler og snuble over brudekjolen, vil du danse med selvtillit og stil på den store dagen deres.

 • Ingen tidligere danserfaring nødvendig
 • Ditt valg av sang – Privatundervisning
 • I vår speilvendte studie
 • Erfarne, profesjonelle og vennlige instruktører

Gruppedans til bryllup

Vil lære en gruppedans å opptre i et bryllup (Shaadi), Chandraat, Mehndi og Saghun. Indiske kulturelle dansekoreografier for hele familien. En gruppedans er så gøy for flere deltakere og gjester, og den vil alltid bli husket. Gi dem en overraskelse!

Familiemedlemmer, venner og kjære – enten de er barn, onkler eller bestemor, vil ha det så gøy å lære dans. Vi hjelper deg med å velge sanger. Rutinen til den valgte sangen vil være unik i gruppen, og ingen tidligere danserfaring er nødvendig, og vi lærer trinn for trinn med tilpasset nivå.
Vi tilbyr individuelt tilpassede pakker hvis du trenger noe annet for våre standardpakker. I tillegg til råd hvis ikke helt sikker på hva som fungerer for ditt arrangement, ta gjerne kontakt med oss. Har du en spesiell sang eller musikkstykke du vil fremføre? Gi oss beskjed med nok varsel, og vi vil gjerne forberede det for deg.

Asiatiske bryllupsplaner

Vi kan hjelpe deg med å planlegge et bryllup som best representerer din stil og personlighet. 

Det viktigste er at du kan glede deg over hele prosessen med å planlegge bryllupet ditt, så vel som den spesielle dagen selv.
Enten du trenger litt hjelp, eller mye, et temabryllup eller et destinasjonsbryllup – vil KARVAN EVENT spare tid, penger og fjerne stresset som er forbundet med planleggingen av bryllupet ditt.
Asiatiske bryllup er forseggjorte og livlige og består typisk av KARVAN som kan hjelpe deg med absolutt alle bryllupsplanleggingstjenester, dekorasjoner og temaer og mer.